Canada Immigration Canada Immigration
Canada Immigration
صفحهٔ اصلی‌ Canada Immigration در باره ما Canada Immigration اطلاعات در باره کانادا Canada Immigration تماس با ما Canada Immigration تبدیل نرخ ارز Canada Immigration انگلیسی / English
Canada Immigration
Unican Immigration
Canada Immigration
   
  ارزیابی الکترونیکی
Canada Immigration
Canada Immigration
  مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
شرایط سرمایه گذار؟
Canada Immigration
Canada Immigration
  خدمات ما برای
مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
مشاوران برنامه سرمایه گذاری
Canada Immigration
Quick Contact تماس سریع با ما
نام :
تلفن :
ایمیل :
نظرات :
   
 
canada Immigration
Quick Contact در باره ما به دوستانتان بگوئید
آیا سوال دیگری دارید؟
canada Immigration
  آیا سوال دیگری دارید؟
  دبی : 7376 435 4 971+
  کانادا : 2162 448 514 1+
 
 
Title مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
Canada Immigration
برنامه سرمایه گذاری
 
شرایط سرمایه گذار شرایط لازم:حد اقل دارائی ۱،۶۰۰،۰۰۰ دلار کانادایی،شامل دارائی ملکی‌،دارائی بانکی‌،سهامِ بورس،سهام شرکت و غیره، که به شکل قانونی‌ کسب گردیده باشد.
حد اقل ۲ سال سابقه مدیریت تجاری
سرمایه گذاری ۸۰۰،۰۰۰ دلار کانادا نزد دولت کانادا با ۱۰۰% تضمین بازپرداخت توسط دولت کانادا(ما میتوانیم این مبلغ را با حدود ۱۸۰،۰۰۰ دلار کانادا فاینانس نماییم.)
عوامل دیگر،از قبیل سنّ،دانش زبانی،تحصیلات و داشتن فامیل در کانادا میتواند در پذیرش شما حائز اهمیت باشد.
 
برنامه کار آفرینی
برای پذیرفته شدن به عنوانه کار آفرین شرایط زیر الزامی است:
حد اقل دارائی ۳۰۰،۰۰۰ دلار کانادایی،شامل دارائی ملکی‌،دارائی بانکی‌،سهام بورس،سهام شرکتی و غیره،که به شکل قانونی‌ کسب گردیده باشد.
حد اقل ۲ سال سابقه مدیریتی تجاری که اقلاً ۲۵% در آن سهام دارید.
ارائه طرح تجاری برای آغاز فعالیت تجاری در کشور کانادا و یا سرمایه گذاری در تجارتی که در حال انجام می‌باشد.لازم است که شما این تجارت را به صورت روزانه مدیریت نمائید.
دیگر عوامل از قبیل سنّ،دانش زبانی،و تحصیلات میتواند در پذیرش شما حائز اهمیت باشد.
 
برنامه خود اشتغالی
برای پذیرفته شدن به عنوان خود اشتغال شرایط زیر الزامی است:
داشتن حد اقل ۲ سال سابقه کاری در شغلی‌ که قصد دارید در کانادا به عنوان خود اشتغال انجام دهید.
افتتاح تجارت خود در کانادا.
داشتن سرمایه کافی‌ جهت تامین هزینه‌های خود و خانواده در بدو ورود به کانادا.
دیگر عوامل از قبیل سنّ،دانش زبانی و تحصیلات میتواند در پذیرش شما حائز اهمیت باشد.
 

 

Canada Immigration
کپی رایت © 2010 Unican مهاجرت. کلیه حقوق محفوظ است Powered by Dots & Coms FZE صفحه اصلی | نقشه سایت | تماس با ما
Canada Immigration
Canada Immigration Canada Immigration